Re-integratie

Een zieke werknemer is altijd vervelend, in de eerste plaats voor de werknemer zelf, maar ook voor collega's en de werkgever. De werkgever betaalt het loon door tijdens ziekte en heeft een zorgplicht. Naast uw betrokkenheid wilt u uw uiterste best doen om de werknemer zo snel mogelijk weer aan het werk krijgen, hiertoe bent u zelfs verplicht. Deze verplischtingen zijn vastgelegd door de Wet Verbetering Poortwachter. FID plus ondersteunt u bij dit proces.

Door een structurele begeleiding wordt systematisch gewerkt aan een zo snel en goed mogelijke terugkeer naar de werkvloer. Daarbij zorgt FID plus voor een goede aanvulling op uw dossiervorming, die aan alle wettelijke verplichtingen voldoet. Zo loopt u geen risico's op boetes als uw medewerker uiteindelijk (gedeeltelijk) wordt afgekeurd.

Kortom, de begeleiding van FID plus bespaart u tijd en voorkomt extra kosten door goede uitvoering van wet- en regelgeving.

Doordat een re-integratietraject gemaakt moet worden op de persoon en zijn of haar situatie brengen wij hiervoor een maatwerktarief in rekening.
 

© FID Plus, Website door: EdisoGa naar boven

Vertel mij meer!

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je over dit onderwerp geheel vrijblijvend terug

Zo zijn we bereikbaar