Outplacement

Heeft u een zieke werknemer die niet meer terug kan keren in zijn of haar huidige functie of een andere functie binnen de organisatie? Of de omstandigheden binnen uw bedrijf zijn dusdanig veranderd dat uw werknemer niet meer op de juiste plek zit? Of komt de functie van uw werknemer te vervallen door reorganisatie? Een oplossing is dan dat uw werknemer een andere passende baan vindt buiten uw organisatie. FID plus wil het beste voor de werknemer en de werkgever.

De begeleiding van een werknemer in een lastige situatie kost veel tijd en energie, kortom geld. FID plus neemt deze tijd en energie uit handen. Door een op maat gemaakt Plan van Aanpak begeleiden en bemiddelen onze ervaren consulenten de werknemers planmatig naar "nieuw"passend werk. De aanpak van FID plus bezorgt organisaties onder anderen tevreden werknemers, besparing op loonkosten en niet te vergeten een positief imago voor de werkgever ten opzichte van interne en externe relaties.  

Doordat een Outplacement traject gemaakt moet worden op de persoon en zijn of haar situatie brengen wij hiervoor een maatwerktarief in rekening.

© FID Plus, Website door: EdisoGa naar boven

Vertel mij meer!

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je over dit onderwerp geheel vrijblijvend terug

Zo zijn we bereikbaar