HR Advies

Bij het uitvoeren van een efficiënt personeelsbeleid is het belangrijk dat je als werkgever over belangrijk tools beschikt. Eén van die belangrijke handvaten zijn verschillende formulieren. Zoals functieprofielen, sollicitatieformulieren, functionerings- en beoordelingsformulieren.

Ook zijn beleidsplannen een belangrijk onderdeel van uw organisatie. Een goed introductiebeleid, ziekteverzuimbeleid of aannamebeleid kan uw organisatie en haar medewerkers duidelijkheid geven en efficiënt laten lopen, wat uiteindelijk kosten besparend is.

Wij helpen u graag bij het realiseren van op maat gemaakte formulieren en beleidsplannen en zelfs diverse overeenkomsten. We zullen in een persoonlijk gesprek graag vernemen wat u wensen zijn om daar vervolgens een mooi eindproduct van te maken die volledig is afgestemd op uw organisatie.

Standaardformulieren en overeenkomsten zijn bij het FID plus abonnement inbegrepen. Formulieren, overeenkomsten en beleidsplannen die op uw organisatie zijn geschreven worden gezien als maatwerk, hiervoor wordt dan ook het maatwerktarief voor in rekening gebracht.

© FID Plus, Website door: EdisoGa naar boven

Vertel mij meer!

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je over dit onderwerp geheel vrijblijvend terug

Zo zijn we bereikbaar